Ventoy Forums
【Solved】plugin control - Printable Version

+- Ventoy Forums (https://forums.ventoy.net)
+-- Forum: Ventoy Plugin (https://forums.ventoy.net/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Ventoy Plugin Forum (https://forums.ventoy.net/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: 【Solved】plugin control (/showthread.php?tid=1490)



【Solved】plugin control - geole - 12-25-2020

Before version 31, by pressing the F5 key, I could check the consistency of scripts Since I installed version 31, I have an error imessage:


Code:
plugin json file /ventoy.json does NOT exists


Certainly related to the newness of version 31. I had completely remade the key.
if /ventoy is absent, it should also look in /Ventoy!
Code:
ls -ls Ventoy
total 512
128 drwxrwxrwx 1 a a 131072 déc.  23 19:38 ISO
128 drwxrwxrwx 1 a a 131072 déc.  24 19:42 Menus
128 drwxrwxrwx 1 a a 131072 déc.  24 19:57 persistence
128 -rwxrwxrwx 1 a a  1262 déc.  24 19:44 ventoy.json

Thanks


RE: plugin control - longpanda - 12-27-2020

/ventoy/ventoy.json  is fixed from the 1.0.00, all lower-case.

Do you mean:
1. now you use 1.0.31, F5 has this error
2. only update to 1.0.30 (not remade) and don't do anything else, F5 is OK
3. update to 1.0.31 (not remade) again and don't do anything else, F5 has this error


RE: plugin control - geole - 12-27-2020

Hello
Using the wrong command from another tool, I destroyed the entire contents of the key.
It is brand new manufacture with version 31

so =>now you use 1.0.31, F5 has this error


RE: plugin control - longpanda - 12-27-2020

(12-27-2020, 11:21 AM)geole Wrote: Hello
Using the wrong command from another tool, I destroyed the entire contents of the key.
It is brand new manufacture with version 31

so =>now you use 1.0.31, F5 has this error

It doen't matter, please do some test:

1. now you use 1.0.31, F5 has this error
2. only update to 1.0.30 (not remade) and don't do anything else, is F5 OK ?
3. update to 1.0.31 (not remade) again and don't do anything else, F5 has this error ?



RE: plugin control - geole - 01-02-2021

Hello

When creating the USB key, I had stupidly forgotten to create the ventoy directory !!!


Everything is correct again after creation of the ventoy directory